[cmsmasters_row data_width=”boxed” data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_padding_bottom=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]
Miodowe szyszki to jedne z tych słodyczy, które przywodzą na myśl lata dziecięce. Może smakowo to namiastka dawnych przysmaków, ale za to są 100 razy zdrowsze !
[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/2″][cmsmasters_text]
SKŁADNIKI:
[/cmsmasters_text][cmsmasters_text]
- 1,5 szklanki preparowanego ryżu
- 50 g masła orzechowego
- 120 g namoczonych wcześniej w gorącej wodzie daktyli
[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][cmsmasters_column data_width=”1/2″][cmsmasters_text]
PRZYGOTOWANIE:
[/cmsmasters_text][cmsmasters_text]
- Daktyle blendujemy na gładką masę z masłem orzechowym
- Dodajemy ryż, całość mieszamy i zwilżonymi dłońmi i formujemy szyszki.
- Na parę chwil do lodówki i gotowe
[/cmsmasters_text][cmsmasters_text]
Na zdrowie!
Spróbuj też Mielone kotleciki z piersi kurczaka!
Zapraszam na mój FanPage na Facebooku!
[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]