[cmsmasters_row data_width=”boxed” data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_padding_bottom=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text
Ciasto przygotowuję w 10 minut – bez czasu pieczenia. Ma ono grono swoich zwolenników, ale także przeciwników, nic tylko spróbować i przekonać się samemu, do której grupy należysz.
[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/2″][cmsmasters_text]
SKŁADNIKI NA BROWNIE Z FASOLI:
[/cmsmasters_text][cmsmasters_text]
- 2 puszki fasoli czerwonej
- 4 łyżki kakao
- 2 większe banany
- 4 łyżki ksylitolu lub inne słodzidło wedle uznania (można dać więcej)
- 4 jajka
- czubata łyżeczka proszku do pieczenia
- 3 łyżki oleju u mnie rzepakowy, może być kokosowy
[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][cmsmasters_column data_width=”1/2″][cmsmasters_text]
PRZYGOTOWANIE:
[/cmsmasters_text][cmsmasters_text]
- Fasolę dokładnie płuczemy.
- Wszystkie składniki blendujemy na gładką masę.
- Przekładamy do dowolnych form i pieczemy w 180 stopniach przez około 40 minut.
[/cmsmasters_text][cmsmasters_text]
Na zdrowie!
[/cmsmasters_text][cmsmasters_text]
* PS. można dodać kawałki gorzkiej czekolady, orzechy, zrobić polewę czekoladową.
[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]