Pyszne brownie z fasoli

[cmsmasters_row data_width=”boxed” data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_padding_bottom=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text
Ciasto przygotowuję w 10 minut – bez czasu pieczenia. Ma ono grono swoich zwolenników, ale także przeciwników, nic tylko spróbować i przekonać się samemu, do której grupy należysz.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/2″][cmsmasters_text]

SKŁADNIKI NA BROWNIE Z FASOLI:

[/cmsmasters_text][cmsmasters_text]

  • 2 puszki fasoli czerwonej
  • 4 łyżki kakao
  • 2 większe banany
  • 4 łyżki ksylitolu lub inne słodzidło wedle uznania (można dać więcej)
  • 4 jajka
  • czubata łyżeczka proszku do pieczenia
  • 3 łyżki oleju u mnie rzepakowy, może być kokosowy

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][cmsmasters_column data_width=”1/2″][cmsmasters_text]

PRZYGOTOWANIE:

[/cmsmasters_text][cmsmasters_text]

  1. Fasolę dokładnie płuczemy.
  2. Wszystkie składniki blendujemy na gładką masę.
  3. Przekładamy do dowolnych form i pieczemy w 180 stopniach przez około 40 minut.

[/cmsmasters_text][cmsmasters_text]

Na zdrowie!

[/cmsmasters_text][cmsmasters_text]

* PS. można dodać kawałki gorzkiej czekolady, orzechy, zrobić polewę czekoladową.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]